5 βήματα για το σωστό styling των προϊόντων

Στο Instagram η ποιότητα της φωτογραφίας των post μίας influencer είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Όταν μιλάμε για φωτογραφία, δεν αναφερόμαστε σε υπερπαραγωγή που μόνο ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να εξασφαλίσει, αλλά για κάποια βασικά στοιχεία που θα αναδείξουν καλύτερα τα brands και το λογαριασμό σου.

Επειδή ως momtagger θα ασχοληθείς κυρίως με τη φωτογράφιση προϊόντων, έχουμε συγκεντρώσει μερικά χρήσιμα tips για να αποδείξεις ότι το ‘χεις με το product styling!

Bήμα 1

Επίλεξε το προϊόν που θα θέλεις να ποστάρεις από το #momtag Gift Box.

Βήμα 2

Αποφάσισε το concept. Θα πρέπει να είναι συναφές με το προϊόν, ώστε να το αναδείξει καλύτερα. Εάν είναι για παράδειγμα ένα αφρόλουτρο για το μωρό σου, θα μπορούσε να είναι ένα concept με θέμα το βρεφικό μπανάκι που τόσο απολαμβάνετε μαζί.

Βήμα 3

Βρες τώρα πώς θα «στήσεις» το προϊόν για φωτογραφία. Χρειάζεσαι ένα σκηνικό! Ίσως το μπάνιο του σπιτιού σου κοντά στα αγαπημένα παπάκια του μωρού σου ή το κουκλάκι του που είναι απαλό και το βοηθά να πάει για ύπνο. Χρησιμοποίησε ό,τι έχεις για να διακοσμήσεις την ανάρτησή σου. Εάν στη φωτογραφία επιλέξεις να είσαι εσύ και πάλι πρέπει να εκφράζεις τη στιγμή π.χ. του μπάνιου κάνοντας μπάνιο στο μωράκι σου ή ετοιμάζοντάς το.

Βήμα 4

Δώστε λίγη σημασία στις τεχνικές λεπτομέρειες: κάνε τη φωτογράφισή σου σε ένα μέρος με αρκετό φυσικό φως και κάνε το κλικ από μία γωνία που αναδεικνύει το προϊόν (προσοχή να μην υπάρχουν άλλα προϊόντα στο κάδρο!). Φρόντισε να φαίνεται ξεκάθαρα το λογότυπο και η ετικέτα.

Βήμα 5

Τράβηξε αρκετές φωτογραφίες και κάνε αρκετές δοκιμές. Να είσαι γενναιόδωρη με τον αριθμό των κλικ! Στη συνέχεια, βρες και ξεχώρισε την καλύτερη που θα ποστάρεις.

Καλή επιτυχία!

Scroll to Top