momtag-about-hero

Despre noi

Noi toți cei de la #momtag suntem conștienți de nevoia ca noile mămici să găsească produse de îngrijire atât pentru bebelușii lor, cât și pentru ele însele, în timp ce încearcă să navigheze în această nouă călătorie a maternității.

Și când găsesc produsele potrivite, sunt bucuroase să le împărtășească cu prietenii lor pe rețelele de socializare, în principal pentru a ajuta și alte mame.

În același timp, înțelegem și nevoia mărcilor de a se prezenta publicului lor, și anume, mamelor care sunt copleșite de nenumăratele informații pe care le primesc, din perioada sarcinii până în primul an de viață al copilului lor.

Astfel, s-a născut ideea de a crea o comunitate inovatoare pe Instagram, cu scopul de a conecta mămicile moderne și active din rețelele de socializare cu cele mai mari și mai de încredere mărci din domeniul îngrijirii bebelușilor și a femeilor,  pentru a le oferi posibilitatea de a încerca produse populare, de înaltă calitate, de a interacționa cu ele și de a împărtăși experienta cu alte mămici!

Și prin toată această experiență, pentru a le ajuta să-și transforme visul în realitate: să devină influencer!!

about-icons
Scroll to Top