Θερμαντήρας Philips Avent Premium: Η πιο έξυπνη και γρήγορη λύση για το ζέσταμα του μπιμπερό!

Κάθε γονιός γνωρίζει ότι ο χρόνος μετράει. Ο θερμαντήρας μπιμπερό Philips Premium είναι ο πολυτιμότερος βοηθός του. Διαβάστε πώς!

Την πιο smart λύση για το ζέσταμα του μπιμπερό του μωρού ή της βρεφικής τροφής την προσφέρει ο θερμαντήρας της Philips Avent μία premium συσκευή, με όμορφο design συσκευή που σας λύνει τα χέρια!

Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία του σας προσφέρει χρηστικές λύσεις, ζεσταίνοντας το γάλα στο μπιμπερό του μωρού σας, ομοιόμορφα και χωρίς θερμά σημεία σε μόλις 3’! Και οι υπηρεσίες του δε σταματούν εδώ: ο θερμαντήρας μπιμπερό Philips Avent Premium διατηρεί το γάλα ζεστό έως 60 λεπτά και απενεργοποιείται αυτόματα ενώ διαθέτει έναν -επίσης- έξυπνο αισθητήρα ελέγχου θερμοκρασίας.

Ακόμα, για διευκολύνει καλύτερα την καθημερινότητά σας και να σας γλιτώσει από έγνοιες και χρόνο, αναλαμβάνει τη λειτουργία απόψυξης για δοχεία κατεψυγμένου γάλακτός και βρεφικής τροφής, ξεπαγώνοντας τα γρήγορα και στη στιγμή που τα έχετε ανάγκη.

Κι όταν το μωράκι σας μεγαλώσει, δεν θα μείνει στην άκρη! Όταν το μωρό σας είναι έτοιμο να μεταβεί στις στερεές τροφές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον θερμαντήρα μπιμπερό για την απόψυξη και το ζέσταμα δοχείων βρεφικής τροφής.

Μόλις βρήκατε ένα πολύτιμο βοηθό στην καθημερινόητά σας με το μωρό σας!

Scroll to Top