γιορτής της μητέρας

Γιορτή της Μητέρας: Ιconic μαμάδες που λάτρεψε ο φακός

Αναμφίβολα η show biz αγαπά τις μαμάδες. Αυτή τη Γιορτή της Μητέρας λοιπόν, θυμόμαστε εκείνες, τις λαμπερές μαμάδες, που μας έμαθαν ότι το προσωπικό στιλ και η μητρότητα είναι συνδυασμός ακαταμάχητος!  

Η μποέμ μητέρα

Η θρυλική Jane Birkin απέκτησε τρεις κόρες, με πιο γνωστή σήμερα την Charlotte Gainsbourg, καρπός του μοιραίου έρωτά της με τον Γάλλο τραγουδοποιό Serge Gainsbourg, με τον οποίο υπήρξαν ένα από τα πιο καυτά 70’s ζευγάρια. H Jane συνεχίζει έως και σήμερα να είναι το απόλυτο μποέμ αερικό, με το σέξι ανεπιτήδευτο στιλ και τον αέρα ακαταμάχητης απλότητας, που κάποτε έκανε τους παπαράτσι να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα ακόμα και αγκαλιά με το μωρό της.

H royalty μητέρα

Oι μητέρες που ανήκουν στις Βασιλικές οικογένειες δεν μπορούν να αποφύγουν να βλέπουν όλη την προσωπική ζωή τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Στην περίπτωση της Lady Diana, της «πριγκίπισσας του λαού» η υπερβολική της έκθεση και η δημοφιλία της, αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή της. Δυστυχώς, το 1997 φεύγει από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αφήνοντας πίσω τους γιους της Willian και Harry, αλλά και τον μύθο της συντηρητικής, Αγγλίδας γαλαζοαίματης, που έσπασε το πρωτόκολλο και έγραψε ιστορία με το στιλ και το υπέροχο χαμόγελό της.

Πρώτη Κυρία και μητέρα

Η αγαπητή στο ευρύτερο κοινό Michelle Obama, μητέρα της Malia και της Sasha, έγραψε τη δική της ιστορία ως η πρώτη μαύρη πρώτη Κυρία των Η.Π.Α, παραδίδοντας μαθήματα σύγχρονης μητρότητας, γυναικείας ενδυνάμωσης αλλά και κομψού στιλ. «Ο Μπαράκ κι εγώ μεγαλώσαμε από οικογένειες που δεν είχαν πολλά χρήματα ή υλικά αγαθά, αλλά μας είχαν δώσει κάτι πολύ πιο πολύτιμο – την άνευ όρων αγάπη τους, την ακλόνητη θυσία τους και την ευκαιρία να φτάσουμε στόχους που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί», θα πει στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών το 2012, δίνοντας τροφή για σκέψη σε μια μητέρα του σήμερα.

H ασυμβίβαστη, μαχητή μητέρα

Δυναμική, όμορφη, πολιτική ακτιβίστρια, πρότυπο fitness και ομορφιάς. Η Jane Fonda είναι η μητέρα που αγάπησε με πάθος της ζωή! Ξεκίνησε την καριέρα της ως η λαμπερή κινηματογραφική «Μπαρμπαρέλα» των 60’s κι έγινε η αγαπημένη του φακού, μέσα από το ειδύλλιο της με τον Γάλλο σκηνοθέτη Roger Vadim. Η μητρότητα υπήρξε ένα ακόμα κεφάλαιο στη μαχήτρια για υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Jane, που τόλμησε να συνδυάσει πολλούς ρόλους σε ένα πρόσωπο.

Η σύγχρονη μητέρα που δέχεται το χρόνο

Η Gwyneth Paltrow αποτελεί μία από τις πιο πολυμήχανες, φωτεινές και “no filter” φυσικά όμορφες μητέρες της show biz. Παρόλο που έχει αποκτήσει επικριτές, το ρομαντικό, αβίαστο αλλά και πάντα σέξι της στιλ, εμπνέει τις περισσότερες από εμάς. Επίσης, αποτελεί μία περίπτωση γυναίκας του σήμερα, που μετά τη δημιουργία οικογένειας και τη λήξη του γάμου της, αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά της ζωή της με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και δημιουργικότητα.

Scroll to Top