αποκριάτικες-στολές

Αποκριάτικες στολές για παιδιά και πολλά like!

Τι σας έχουμε; Μα φρέσκια, fun έμπευση με αποκριάτικες στολές για παιδιά που θα γίνουν viral!

Oι αποκριάτικες στολές για παιδιά -ας το παραδεχτούμε- σε ένα ποσοστό ενθουσιάζουν περισσότερο εμάς από τα παιδιά μας. Aπό το θέμα μέχρι το στήσιμο, το διασκεδάζουμε αφάνταστα, ίσως γιατί μας φέρνει σε επαφή και με τη δική μας παιδικότητα.

Οι αποκριές άλλωστε έχουν στον πυρήνα τους το χιούμορ, τη χαρά της μεταμφίεσης και του κεφιού σε γενναίες δόσεις. Στοιχεία που είναι ακαταμάχητα για ένα παιδί. Ας αφήσουμε λοιπόν το δικό μας εντελώς ελεύθερο να επιλέξει “τι θα ντυθεί φέτος“, χωρίς να το πιέσουμε.  Για τα πιο μικρά που χρειάζονται ενθάρρυνση αλλά και για τα μεγαλύτερα που αναζητούν από εμάς να τα εμπνεύσουμε, σας έχουμε ιδέες που θα γίνουν μια ευκαιρία για ένα ινσταγραμικό μοίρασμα χαράς!

Σ.σ Σας συμβουλεύουμε να απόφύγετε τη  Wednesday Adams γιατί παίζει να υπάρχουν 2-3 ίδιες στο αποκριάτικο πάρτι.

Η Mother of Dragons και το Δρακάκι. Εμνευσμένο από το Game of Thrones που έβλεπες μετά μανίας, το δρακάκι σου είναι ένα μικρό έργο τέχνης. Θα χρειαστεί λίγο google search για να βρεις μια παρόμοια στολή αλλά αξίζει το concept. 

Η LunaLovegood από το HarryPotter θα μοιράσει παντού την καλή της ενέργεια! Εύκολη στολή που μπορείς να φτιάξεις με μία τουτού μπαλέτου, τη χρήση λίγων στιλιστικών props (γυαλιά, ραβδί, αξεσουάρ με χρώμα) κάνοντας τη μικρή σου να ενθουσιαστεί!

Ο Μικρός Σταθμάρχης πιάνει δουλειά! Ευκολάκι αυτό! Χρειάζεστε ένα ριγέ καπελάκι με γείσο, σαλοπέτα και μαντηλάκι στο λαιμό, το ξύλινο τρενάκι σας στο χέρι και φύγατε γιατί έχετε και δρομολόγιο να προλάβετε!

Nα και η Wonder Woman! Την περιμέναμε! Το girl power αποκριάτικο κοστούμι, θα δώσει στην κόρη σου σούπερ δυνάμεις και σε εσένα την ικανοποίηση ότι την έντυσες Wonder Woman.

Bασίλισσα Ελισάβετ, τα σέβη μας! ‘Ενα tribute στη μακροβιότερη μονάρχη που θα γίνει σίγουρα viral (must στην εικόνα τα σκυλάκι corgi που τόσο αγαπούσε).

Πότε έχετε πτήση Κάπτεν μου; Για το μικρό σας που κοιτά συνέχεια ψηλά τα αεροπλάνα μία αρκετά εύκολη στολή που στήνεται μόνο με πουκάμισο, παντελόνι, γραβατούλα και παράσημα που μπορείτε εύκολα να βρείτε σε είδη ραπτικής.

Η αποκριάτικη στολή θέλει φαντασία, δημιουργικότητα και να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα ή τα αναμενόμενα. Κυρίως όμως είναι ένα ταξίδι στο παιχνίδι ρόλων που τόσο ενθουσιάζει εμάς και τα παιδιά.

Ελπίζουμε να σας βάλαμε ιδέες και ευχόμαστε να το διασκεδάσετε!

Scroll to Top