Μαμάδες του Instagram ζωγραφίζουν τη μητρότητα

Μαμάδες του Instagram με πινέλια και μπογιές είναι η νέα αγαπημένη τάση!

μαμάδες του Instagram δεν είναι μία ομάδα που μοιράζεται αποκλειστικά με το κοινό της την εμπειρία της μητρότητας. Τελευταία φαίνεται ότι το Instagram είναι ένας διαδικτυακός τόπος όπου ως μητέρα μπορείς να εκφράσεις τις ανησυχίες σου ή απλά να προωθήσεις… την τέχνη σου!

Μαμάδες του Instagram πάρτε τα πινέλα!

Η τάση με τις μαμάδες του Instagram – καλλιτέχνες δεν ήταν μόνο ένα trend που άνθισε στην καραντίνα, τότε που όλοι πιάσαμε ένα hobby για να νιώσουμε δημιουργικοί αλλά μία νέα λατρεία του κοινού. ‘Ετσι όλο και περισσότερο παρατηρούμε μητέρες που κάνουν promotion της τέχνης τους, μιλούν για τις καλλιτεχνικές τους τάσεις σε συνδυασμό με τη μητρότητα. Μία τέτοια περίπτωση είναι το ενδιαφέρον Instagram community Αrtist and Mother Podcast , όπου μέσα από αναρτήσεις αλλά και podcasts με μαμάδες που δημιουργούν τέχνη, ταξιδεύουμε σε μία άλλη διάσταση της μητρότητας γεμάτη φαντασία και χρώματα.

Mαμάδες του Instagram που μπορούν να σε εμπνεύσουν, να σε βοηθήσουν να σκεφτείς ή να σε συγκινήσουν με την καλλιτεχνική προσέγγισή τους στη μητρότητα είναι οι παρακάτω:

Μπορείς κι εσύ να αρχίσεις να ποστάρεις τις δημιουργίες σου. Το έχεις σκεφτεί;

Scroll to Top