μαμά influencer

Τα καλύτερα εργαλεία editing στο Instagram για μία μαμά influencer

‘Eκανες όλα τα βασικά βήματα για το λογαριασμό σου στο Instagram και τώρα, μαμά influencer θέλεις να πας το posting σου στο επόμενο επίπεδο. Κι επειδή η μητρότητα σε έχει μάθει να προσπαθείς να γίνεσαι διαρκώς καλύτερη σε ότι κάνεις, στο Instagram αναζητάς τρόπους να βελτιστοποιήσεις, τόσο αισθητικά όσο οργανωτικά τις αναρτήσεις σου σε feed και stories.  

Γνώρισε λοιπόν μερικά από τα must εργαλεία editing στο Instagram που κάθε μαμά influencer πρέπει να γνωρίζει:  

Oργανώσου σωστά 

Βuffer

‘Eνα από τα πιο γνωστά editing tools! Θα βοηθήσει τον λογαριασμό σου στο instagram, να χαρακτηρίζεται από συνέπεια και σωστή οργάνωση. 

Tail wind 

Eπίσης ένα γνωστό tool που σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις και να σχεδιάσεις όμορφα τα post σου. Σε βοηθά ακόμα, να αναζητήσεις και να βρεις τα κατάλληλα hastag, όπως και να βελτιστοποιήσεις το bio σου.  

Βρες τα κατάλληλα hastags

Display purposes  

Πρόκειται για ένα εργαλείο εύρεσης των καλύτερων hastag στο Instagram, ώστε να βελτιστοποιείς το περιεχόμενο και να σε ανακαλύψουν περισσότεροι followers.  

 Ηi-tech βοηθός  

UNUM  

Θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις ένα όμορφο προφίλ στο Instagram και να λάβεις τα εύσημα για τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες. Ακόμα, σου επιτρέπει να δεις πως θα φαίνεται το feed σου μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών σου, αλλά και να επεξεργαστείς εικόνες και βίντεο όπως και να προγραμματίσεις τις επόμενες αναρτήσεις σου.

Βρες τα «μαγικά» φίλτρα 

Camera Filters and Effects  

Τα φίλτρα είναι τα Α και το Ω της μαμάς influecner. Στο google play αλλά και σε πολλές εφαρμογές που θα βρεις στο apple ή στο android σου, οι επιλογές είναι άπειρες. Πρόσεξε να ανακαλύψεις ένα που σε εκφράζει και να μείνεις αρκετό καιρό σε αυτό με συνέπεια και επανάληψη, ώστε να εξασφαλίσεις το συνολικό αποτέλεσμα.  

Πήγαινε στα stories σε άλλο επίπεδο  

invideo  

Εδώ θα βρεις ένα από τα πιο δημοφιλή editing εργαλεία του Instagram για τα stories σου. Προσφέρει υπέροχα templates για να σχεδιάσεις τα stories των ονείρων σου.  

Καλή επιτυχία!

Scroll to Top