Μαμάδες influencers 2022

Μαμάδες influencers 2022: τα καλύτερα follow της χρονιάς!

Mαμάδες influencers που έκλεψαν την καρδιά μας το 2022, σε ένα αφιέρωμα για πολύ έμπνευση!

Η φετινή, επικρατέστερη τάση στις μάμάδες influencers στο Instagram ήταν χωρίς αμφιβολία το προσωπικό στιλ αλλά και -κυρίως- η διατήρηση των ενδιαφερόντων τους στο λογαριασμό τους πριν γίνουν μητέρες. Με άλλα λόγια μπορείς να συνεχίζεις (οκ, όσο μπορείς) να ποστάρεις όλα αυτά που σε κάνουν χαρούμενη και σε εκφράζουν. Η μόδα, η ομορφιά ή ένα αγαπημένο σπορ δεν έχουν κανένα λόγο να εξαφανιστούν από το feed σου, ακόμα κι αν τώρα ο χρόνος που αφιέρωνες έχει περιοριστεί.

Μερικές μαμάδες influencers -Ελληνίδες και ξένες- κέρδισαν επάξια το follow μας και την προσοχή μας σε μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και ανατροπές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μαμάδες influencers & τα καλύτερα follow της χρονιάς!

H @antonelaroccuzzo είναι η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Μέσι και η μαμά που τράβηξε τα περισσότερα φλας των φωτογράφων στο φετινό μουντιάλ στο Κατάρ.

H @sissious δηλώνει στο bio της μητέρα ενός κοριτσιού ενός έτους και τριών τετράποδων παιδιών. Αγαπά τα ταξίδια, τη φύση και αφήνει πολύ ωραία μηνύματα στο κοινό της για το νόημα της μητρότητας.

Η @keliamoniz είναι Ιθαγενής -παρακαλώ- Χαβανέζα, μητέρα και σέρφερ. Δεν πάρκαρε ποτέ τη σανίδα της, ούτε όταν ήταν έγκυος στην κόρη της!

Η @victoriatornegen είναι υπερ-stylish μαμά influencer από τη Σουηδία. Θα λατρέψεις το στιλ της που διατηρεί ακόμα και τώρα που έχει το μωράκι της αγκαλιά.

Η Ελληνίδα κεραμίστρια Τερψιχόρη aka @terps διατηρεί έναν arty λογαριασμό με τις δουλειές της και ενσταντανέ με το μωρό της. Τέχνη και μητρότητα εδώ πάνε μαζί.

Η μαμά @katerynache ποστάρει από την πληγωμένη Ουκρανία όπου προσπαθεί και καταφέρνει να απαθανατίσει ό,τι όμορφο την περιβάλλει.

Η Νεουορκέζα @michellefleur είναι η αποδειξη ότι μητέρα, στιλ και ζωή στη μεγάλη πόλη μπορούν να δώσουν πολλές δυνατότητες για posting.

H @gabriellecaunesil είναι μαμά-επιχειρηματίας πίσω από το fashion brand La Semaine, αγαπημένο για το Παριζιάνικο αέρα του. Το ίδιο και ο προσωπικό της Paris glam λογαριασμός στο instagram!

Scroll to Top