μαμάδες

Μαμάδες του Instagram που “το κρατάνε αληθινό”

Μαμάδες που επιλέγουν να αφηγούνται στο Instagram την πραγματική τους ζωή γίνονται το νέο trend. Eπιλέξαμε εκείνουν τους λογαριασμούς που μας εμπνέουν!

Οι μαμάδες κάνουν τη διαφορά! Την εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμίζουν με σκηνοθετημένες πόζες και στιγμές που πολύ απέχουν από την πραγματική ζωή, οι insta moms που “το κρατάνε αληθινό” γίνονται όλο και περισσότερες!

Η εικόνα της “τέλειας μαμάς” ή της “τέλειας οικογένειας” δεν είναι πια της μόδας και μετά από τη σκληρή εποχή των lockdowns αφορά μόνο royalties ή γυναίκες που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια τους πίσω από φίλτρα. Καμία μητέρα δεν μπορεί να σταθεί από το πρωί έως το βράδυ ατσαλάκωτη, χωρίς έντονα σημάδια κούρασης και με καμία, μα καμία διάθεση να προσθέσει στο πρόσωπό της τόνους μακιγιάζ για να κρύψει και την παραμικρή κούραση.

Οι λογαριασμοί με μαμάδες που επιλέγουν την “real life” προσέγγιση, γίνονται όλο και πιο δημοφιλής τόσο στους χρήστες του μέσου όσο και στα brands, τα οποία προτιμούν να δουν τα προϊόντα τους σε accounts που εκφράζουν την απλή, δύσκολη αλλά και γλυκιά καθημερινότητας μίας σύγχρονης μητέρας instagrammer.

Σε μία αναζήτησή σου θα βρείς αρκετές. Εμείς, για να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη σου προτείνουμε εκείνες που εμπνέουν τις δικές μας αναρτήσεις!

Μαμάδες λοιπόν, που το κρατάνε αληθινό!

Η Μέγκαν αγαπά τις αναρτήσεις σε εξωτερικούς χώρους και την αποτύπωση πιο “δύσκολων στιγμών” της μητρότητας όπως τον θηλασμό ταυτόχρονα με δουλειά στο lap top. Ξεχωρίζει για το χιούμορ τις και την αδυναμίας της σε φατσούλες και γκριμάτσες.

https://www.instagram.com/p/CiC1ktXAlaA/

Η Λετίσια ζει το όνειρο αλλά το ζει αποτυπώνοντας το με την αληθινό τρόπο: Η ζωή της στο Μαϊάμι ως surfer mom, έχει πολύ άμμο, make up free στιγμές, μαυρισμένα μουτράκια από την επαφή με τη φύση και αγκαλιές με αγαπημένα πρόσωπα. Από τους πιο αγαπημένους μας λογαριασμούς!

https://www.instagram.com/p/CmhEb56OvQW/

Beauty, instagrammer, you tuber οι τίτλοι για τη δραστήρια και Charmaine είναι πολλοί το αποτέλεσμα όμως όσο πιο κοντά στην αλήθεια μίας γυναίκας που επιθυμεί να παραμείνει λαπερή και γεμάτη θετική ενέργεια. Η Charmaine το πετυχαίνει κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

https://www.instagram.com/p/CmS7bHhs821/?hl=en

Η Sophie μένει στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια. Πριν νιώσετε ότι αυτό της δίνει πλεονέκτημα, σκεφτείτε ότι κι εμείς ζούμε σε μία από τις ομορφότερες χώρες με έξι μήνες καλοκαιρίας. Η Sophie κερδίζει τα like μας γιατί στηρίζει την αληθινή ζωή και την mind & body λογική που από μόνη της πρεσβεύει την φυσική ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/CfkNnYRPox5/?hl=en

Καλή επιτυχία με τις αναρτήσεις σας #momtaggers! #keepitreal

Scroll to Top