Κράτησε ψηλά το engagement στις διακοπές σου

Oι διακοπές είναι εδώ για τους περισσότερους από εμάς. Καιρός να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, τις αναμνήσεις μας και το feed μας με υπέροχες εικόνες! Εξαιρετική ευκαιρία για posting ένα τοπίο, μία ανέμελη στιγμή με το παιδί μας και τα χρώματα του καλοκαιριού.

Είναι λογικό να μας απασχολήσει λιγότερο ο ρυθμός που κάνουμε τις αναρτήσεις μας και περισσότερο πώς να περάσουμε όμορφα.

Για να κρατήσουμε ψηλά το engagement του λογαριασμού μας και να τη διαδραστικότητα με τις followers μας, αρκεί να ακολουθήσουμε μερικά απλές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε ενεργές #momtaggers.

Clem Onojeghuo for Unsplash

Mπορείτε να δοκιμάσετε λοιπόν τα παρακάτω tips:

Αναζητήστε πριν πάτε στο προορισμό σας τα κατάλληλα #hashtags της περιοχής που θα βρίσκεστε. Το κριτήριο θα πρέπει να είναι ότι τα πιο ευρέως διαδεδομένα είναι και αυτά που χρειάζεστε. Το hashtag αυτό μπορεί να είναι η πόλη, η ευρύτερη περιχή ή ένα αξιοθέατο που επισκέπτονται όλοι. Για να τα βρείτε αυτό που χρειάζεστε κάντε μια αναζήτηση γενική π.χ #serifos και τα εννέα πρώτα που θα παρουσιαστούν είναι προς χρήση.

Επιλέξτε τα σημεία που έχουν ρεκόρ σε posting, όπως μία διάσημη παραλία ή ένα ηλιοβασίλεμα και αποδώστε το με το δικό σας τρόπο. Μην το κάνετε όπως όλοι οι άλλοι!

Μοιραστείτε με τις followers μία ξεχωριστή στιγμή με το παιδί σας, χωρίς την παρουσία brand. Μπορείτε εκεί να μιλήσετε για τις πολύτιμες στιγμές της μητρότητας ή για το τι είναι «καλοκαίρι» για εσάς.

Μην ξεχνάτε στα post σας να προσθέτετε την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε! ‘Ετσι θα σας βρουν περισσότερες instagrammers.

Δημοσιεύστε την πιο δυνατή ώρα για το δικό σας account ακόμα κι αν το posting σας είναι πιο αραιό σε συχνότητα.

Μην ξεχνάτε τα stories! Τα καλοκαιρινά stories άλλωστε είναι τα καλύτερα!

Καλές διακοπές!

Scroll to Top