ημερολόγιο

Hμερολόγιο δημοσιεύσεων: πώς να το οργανώσεις σωστά!

Το ημερολόγιο δημοσιεύσεων είναι το Α και το Ω μίας μαμάς Influencer. Σου έχουμε tips για να το οργανώσεις σωστά!

Το ημερολόγιο δημοσιεύσεων είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για την εξέλιξή σου ως μαμά influencer. Ο λόγος είναι ότι σε βοηθά να παραμείνεις συνεπής με το κοινό σου και να δεις τα like να αυξάνονται. Επίσης, θα μπορείς να συνεννοείσαι καλύτερα για πιθανές συνεργασίες με brands.

Το ημερολόγιο δημοσιεύσεων είναι ένας επαγγελματικός τρόπος να μη δεις ποτέ μεγάλα κενά ανάμεσα στα post σου, ενώ θα γίνεσαι όλο και καλύτερη creator!

Ημερολόγιο έχεις;

Επίλεξε ένα όμορφο online εργαλείο για να το κάνεις, όπως π.χ το ημερολόγιο που μπορεί ήδη να υπάρχει στο κινητό σου. Εάν είσαι τύπος που σου αρέσουν τα κλασικά, χάρτινα ημερολόγια ή τα diary είναι ΟΚ. ‘Ο,τι σου φτιάχνει τη διάθεση, απλά να υπάρχει.

Ξέρω τι θέλω να πω;

‘Εχεις τώρα καταλήξει σε ποιες μαμάδες θέλεις να μιλήσεις και βασικά τι θέλεις να πεις. Μπορεί αυτό να είναι κάποιο όμορφο φωτογραφικό υλικό που έχεις συγκεντρώσει στο κινητό σου, brands με τα οποία έχεις συνεργασίες, τα post σου για το #momtag ή κάποιο δικό σου περιεχόμενο που ήδη έφτιαξες για το λογαριασμό σου στο Instagram και θέλεις να το μοιραστείς.

Bρήκα τα post! Και τώρα;

Aφού καταλήξεις στο περιεχόμενο, ήρθε η ώρα του σωστού timing! Ανακάλυψε ποιες είναι οι ώρες που είναι «πιο δυνατές» για το κοινό σου. Στη συνέχεια οργάνωσε το υλικό σου πάνω στο ημερολόγιο που αναφέραμε πριν σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Αυτές μπορεί να είναι η επόμενη εβδομάδα ή και επόμενος μήνας. Εκεί μπορείς να σημειώσεις και τι θα ήθελες να γράψεις ή να πεις στο κοινό σου.

Όλα έτοιμα!

Φυσικά! Τώρα μπορείς να συμβουλεύεσαι το ημερολόγιό σου, για τα επόμενα post και παράλληλα να συγκεντρώνεις τα επόμενα.

Οκ, υπάρχουν πάντα τα post της τελευταίας στιγμής, αλλά ακόμα και αυτά, με τη χρήση ενός ημερολογίου, θα μπορείς να τα οργανώσεις καλύτερα. Καλή επιτυχία!

Tip: Μην ξεχνάς ότι τα κατάλληλα εργαλεία editing μπορούν να σε βοηθήσουν με την αισθητική του feed σου. Mπορείς να βρεις μερικά εδώ

Scroll to Top