Μαμά influencer

Mαμά influencer, αυτός είναι ο δεκάλογος της επιτυχίας!

Mαμά influencer, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που θα σε βοηθήσουν να εκτοξεύσεις την απήχηση του προφίλ σου.

1. Γράψε ένα όμορφο bio!
To bio είναι από τα πρώτα πράγματα που βλέπει ένας νέος follower στο προφίλ σου. Σκέψου ποιο είναι το ιδανικό κοινό σου; Γιατί να σε ακολουθήσει αυτό το κοινό; Tώρα πρόσθεσε κάτι αντιπροσωπευτικό σου όπως ηλικία του μωρού σου, στάδιο ζωής, χόμπι ή website.

2. Βάλε μία υπέροχη φωτογραφία προφίλ
Χρησιμοποιήσε μια φωτογραφία υψηλής ποιότητας, που σε κάνει να φαίνεσαι προσιτή στο κοινό σου. ‘Εχε το μυαλό σου ότι είσαι μόνη σου ένα… mommy brand! Πρέπει λοιπόν να επιλέξεις πόζα, ρούχα και έκφραση, σύμφωνα με το κοινό που θέλεις να προσελκύσεις.

3. Ακολούθησε προφίλ που σε εμπνέεουν
Τα προφίλ που κάνεις follow είναι αντιπροσωπευτικά σου! Ακολούθησε μαμάδες τwν ίδιας φιλοσοφίας με τη δική σου. Πρόσεχε τις επιλογές σου! Μην κάνεις follow και unfollow λίγες μέρες μετά.

4. Προσοχή στο περιεχόμενο!
Αγαπάμε όλες οι μαμάδες τα παιδιά μας αλλά το υπερβολικό posting με θέμα τα παιδά δεν θα αυξήσει το engagement. Είτε το πιστεύεις είτε όχι θέλουν να δουν εσένα!

5. Φτιάξε πλάνο περιεχομένου!
Αν θέλεις να το κάνεις όπως ένα pro του Instagram, τότε θα χρειαστεί να έχει ετοιμάσει ένα πλάνο με τις αναρτήσει που σχεδιάζεις να ποστάρεις. ‘Ετσι θα εξασφαλίσεις την συνέπεια που κάνει ενδιαφέρον τον λογαριασμό σου.

6. Βρες τις πιο κατάλληλες ώρες για posting
Mπορείς να τις βρεις στα insights του προφίλ σου, να εντοπίσεις τις πιο busy ώρες του κοινού σου και να ποστάρεις ανάλογα.

7. Να έχεις συνέπεια
Η συνέπεια είναι μία λέξη κλειδί στην επιτυχία σου. Οι followers και τα brands θέλουν να δουν το προφίλ σου να ανανεώνεται συχνά μέσα στην εβδομάδα και νέο υλικό. Ό,τι αφήνεις, σε αφήνει!

8. Φτιάξε τη δική σου κοινότητα
Ενθάρυνε τις followers σου να συμμετέχουν στα σχόλια των αναρτήσεων. Η δημιουργίας μίας κοινότητας στο IG προφίλ σου είναι δύναμη!

9. Δώσε βάση στην αισθητική
Χρησιμοποιήσε συγκερκιμένα φίλτρα, χρώματα και παλέτες για το περιεχόμενό σου.

10. Αύξησε την απήχηση
Διατήρησε μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε  πληρωμένο (paid) και οργανικό περιεχόμενο (οrganic) σε μια αναλογία 1:4 που θερωτείται ιδανική.

Kαλή επιτυχία!

Scroll to Top