χρήσιμα tips

Χρήσιμα tips για τις συνεργασίες σου με brands

Ανακάλυψε χρήσιμα tips για να έχεις μία καλή συνεργασία με προϊόντα και brands.

Η συμμετοχή σου στην κοινότητα του #momtag είναι μία δυνατή αρχή στο χώρο του mom influencing! Στην πορεία, θα κάνεις και τα δικά σου βήματα, ανοίγοντας συζητήσεις και συνεργασίες με brands που θα επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σου και να δουν να προωθείς τα προϊόντα τους στο feed σου.

Συνέχισε δυναμικά να είσαι μία #momtagger και χτίσε -αρχικά- μία καλή παρουσία στον κόσμο του Instagram. Σχετικά με την μελλοντική πορεία σου και την επιδραστικότητά σου με το κοινό όλο και περισσότερων brands, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου μερικά χρήσιμα tips.

Xρήσιμα tips για τις συνεργασίες σου με brands:

Η δύναμη του tag!
Mπορείς να κάνεις μια σχετική ανάρτηση και να τους κάνεις tag, εάν αυτή τους περιέχει. Τα brands βλέπουν ποιος τους κάνει tag. Αυτή η κίνηση μπορεί να αποτελέσει μία καλή βάση ή αφορμή για να ξεκινήσετε την επικοινωνία σας.

Επικοινώνησε μαζί τους σωστά
Στείλε την πρόθεσή σου να συνεργαστείς μαζί τους σε ένα e-mail. Να αποφύγεις την εύκολη λύση του DM (direct message) στο λογαριασμό τους. Το e-mail είναι πιο επίσημο και υποδηλώνει επαγγελματισμό.

Είναι αυτό το σωστό brand για εσένα;
Φρόντισε ώστε το brand ή το πρόσωπο με το οποίο επιδιώκεις συνεργασία είναι κοντά στο προσωπικό σου στιλ και την αισθητική σου.

Συζήτησε τι μπορείς να προσφέρεις στη συνεργασία σου
Εδώ θα πρέπει να ξέρεις τη “δύναμή” σου δηλαδή τα δυνατά χαρτιά σου. Αυτά δε χρειάζεται να είναι ο μεγάλος αριθμός από followers. Μπορεί να πρόκειται για ένα πιστό κοινό, για ένα καλό engagement ή για κάτι που ξέρεις ότι σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Κάνε μία σωστή πρόταση
Μόλις επικοινωνήσουν μαζί σου θετικά, τότε μπορείς να τους κάνεις την πρότασή σου. Θα πρέπει να προτείνεις μία συνεργασία με post σε βάθος 3 μηνών ώστε να μπορέσουν να έχουν ένα πιο δυνατό αποτέλεσμα από την επαφή με τους followers σου.

Μείνε συντονισμένη και για περισσότερα χρήσιμα tips!

Scroll to Top