αυθεντική

Πώς να παραμείνεις αυθεντική στο influencing;

Η αυθεντική εικόνα σου στο influencing θα αυξήσει την επιδραστικότητά σου. Μάθε τι μπορείς να κάνεις!

‘Eνα από τα πιο σημαντικά πράγματα της δημόσιας εικόνας σου στο προφίλ σου στο Instagram είναι η διατήριση της αυθεντικότητάς σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθείς με προσοχή τα παρακάτω βήματα, καθώς ένας δυνατός λογαριασμός είναι εκείνος που έχει αλήθεια και αμεσότητα με τους followers.

Παρακάτω μπορείς να βρεις μερικά απλά βήματα:

#1 Μείνε κοντά στους followers σου

Μένοντας πιο κοντά στο κοινό σου (followers) αναπτύσσεις μία πιο στενή, άμεση σχέση που θα αυξήσει το engagement του λογαριασμού σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγχεις και να απαντάς στα σχόλια και στα DM τους σε πρώτο πρόσωπο.

#2 Μοιράσου την ιστορία σου

Μπορείς για να μείνεις πιο αυθεντική να μοιράζεσαι πραγματικές, καθημερινές ιστορίες σου από τη μητρότητα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν πολύ τα Stories περισσότερο από τα σταθερά post.

#3 Mείνε σταθερή σε ότι σε χαρακτηρίζει

Δεν χρειάζεται να ακολουθείς οτιδήποτε είναι μόδα αλλά ότι σε εκφράζει. Φρόντισε να μείνεις σταθερή σε ότιδήποτε είναι αυτό από ιδέες μέχρι δραστηριότητες που αποτελούν κομμάτι της προσωπικότητάς σου.

# 4 Μην αναζητάς πάντα την τέλεια εικόνα

Μπορείς να μοιραστείς και στιγμές που δεν είναι οι καλύτερές σου ή οι πιο λαμπερές. ‘Αλλωστε η μητρότητα έχει και δύσκολες στιγμές, οι followers του ξέρουν και θα συνδεθούν με την ειλικρίνειά σου.

Scroll to Top