Ιδέες για να απαθανατίσεις την εγκυμοσύνη σου στο Instagram

To ταξίδι της μητρότητας ξεκινά από την εγκυμοσύνη, που για κάθε γυναίκα είναι μία ξεχωριστή διαδρομή. Ζήσε την, απόλαυσέ την όσο μπορείς περισσότερο και συγκέντρωσε όμορφες αναμνήσεις μίας γλυκιάς αναμονής.

Όλο αυτό το ταξίδι αξίζει να αποτυπωθεί στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram, όπου όχι απλώς θα ποζάρεις, αλλά θα μοιράζεσαι με άλλες μέλλουσες μητέρες -και μη- όλη την εμπειρία, tips και στιγμές.

‘Οσο η κοιλίτσα μεγαλώνει οι followers σου μπορούν να σε ακολουθούν σε αυτό το ταξίδι μέσα από τις προσωπικές σου αναρτήσεις. Κι επειδή πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, σου έχουμε ιδέες από ξεχωριστές mom influencers που το έκαναν με ξεχωριστό τρόπο.

5 τρόποι να απαθανατίσεις την εγκυμοσύνη σου!

#1 Βόλτα στην πόλη

Η Δανέζα @MARIA KRAGMANN μητέρα δύο κοριτσιών, είναι μία super stylish μητέρα και εγκυμονούσα. Στο λογαριασμό της μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες για το πώς να απαθανατίσεις την εγκυμοσύνη σου ως street style μούσα, που ξέρει να διατηρεί το στιλ της ακόμα και τον 9ο μήνα.

#2 Με το αγαπημένο πρόσωπο που σε συνοδεύει στην εγκυμοσύνη σου

Οι φυσικές πόζες με τον σύντροφό σου ή μέ ένα μέλος της οικογένειάς σου, είναι μία από τις πιο must αναρτήσεις. Εκφράζει το μοίρασμα της χαράς και τη στήριξη που κάθε γυναίκα χρειάζεται αυτή την περίοδο της ζωής της. Η Γερμανίδα @joanasno είναι ένα καλό παράδειγμα.

#3 Throwback της εγκυμοσύνης

Μπορείς να κρατήσεις κάποιο υλικό και περνώντας το από φίλτρο με ρετρό αισθητική, να εκφράσεις τα συναισθήματα που σφράγισαν την εγκυμοσύνη σου, όπως το κάνει η αγαπημένη μας @anastasiajmg.

#4 Δείξε το σώμα σου!

Το σώμα στην εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάζει, αλλά ο στόχος είναι να το αγκαλιάσεις, καθως κουβαλά το μωρό σου και ένα νέο κεφάλαιο της ζώης σου. Μη διστάστεις να το εκφράσεις με μία ανάρτηση, φορώντας μαγιό και δείχνοντας την κοιλίτσα σου. Χαμογελάστε στην κάμερα όπως η @elise.bak!

#5 Σε comfy στιγμές στο σπίτι

Οι χαλαρές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι, τα Κυριακάτικα πρωινά και οι σκέψεις που κάνεις στην ησυχία του χώρου σου είναι πάντα μία υπέροχη, ρεαλιστική αφορμή για posting. Αυτή είναι και η περίπτωση της Αγγλίδας @saracovey

Scroll to Top