mom influencers

Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των μαμάδων influencers σε όλον τον κόσμο

Ας δούμε μαζί τα χαρακτηρικά των μαμάδων influencers σε όλον τον κόσμο.

Οι εικόνες των μαμάδων influencers διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Κοινό σημείο τους η μητρότητα! Σε όλα τα υπόλοιπα κάθε μαμά του Ιnstagram ξεχωρίζει για το προσωπικό της στιλ, ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζει και τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού της.

‘Εχει ενδιαφέρον να παρατηρείς ότι για παράδειγμα, οι Γαλλίδες μαμάδες influencers έχουν όλες ένα ανεπιτύδευτο, φυσικό look που εκφράζει απόλυτα την έννοια του French chic. Από την άλλη οι Σκανδιναβές moms of Ιnstagram, έχουν πιο clean αισθητική και πιο κοντινή επαφή με τη φύση και πιο cool attitude.

Ξεχωρίζουμε λοιπόν μερικές από τις αντιπροσωπευτικές περιπτώσεις, που μας εμπενέουν!

Η αγαπημένη μας από τη Δανία
Η ε-ξαι-ρε-τι-κή Catherine ποζάρει με το γνωστό Cargo Bike (ποδήλατο-όχημα με θέση για το παιδί) στους δρόμους της Κοπεγχάγης. Οι Δανέζες έχουν ένα -εντελώς- δικό τους σοφιστικέ στιλ στο ντύσιμο αλλά και στο lifestyle, με γερές δόσεις από cozy καταστάσεις (βλ. Hygee), layers και πολλά -αληθινά- χαμόγελα.

H αγαπημένη μας από τη Σουηδία
Στη Σουηδία, η μητρότητα και η ανατροφή των παιδιών δεν κατέχει το απόλυτο κύρος στη ζωή μίας γυναίκας. Οι μαμάδες χωρίς ενοχές ποστάρουν ό,τι αγαπούν: σημειώστε μίνιμαλ clean αισθητική, ταξίδια, τον καλό τους και το παντοτινό όνειρο του Παρισού ως Μέκκα της Μόδας. Κάπου γύρω θα δεις και τα ευτυχισμένα, cool παιδιά…

Η αγαπημένη μας από τη Γαλλία
Οh la la! Mα τι γλυκό παιδάκι! Που θα φας σήμερα branch;” Οι Γαλλίδες δε σταματούν ΠΟΤΕ να προωθούν το French Chic, τις αφέλειες, τη φυσική επιδερμίδα και γενικά την καθημερινότητά τους σε μία από τις πιο πολύ-διαφημισμένες μαμάδες στον κόσμο. Στα post τους θέλουν πάντα να σπάνε τα ταμπού της μητρότητας και να την περιγράφουν χωρίς φίλτρα και μπότοξ.

Η αγαπημένη μας από την Αγγλία
Τα Αγγλικά ρόδα του Ιnstagram είναι μαμάδες. ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τα καλλυντικά, το προσωπικό στιλ ενώ στα post θα βάλουν και από λίγο Βρετανικό χιούμορ πετυχημένο ή και όχι. Oι Λονδρέζες ξεχωρίζουν για τη city vibe προσέγγισή τους ενώ τους αρέσει να μιλάνε, να μιλάνε, να μιλάνε μοιράζοντας εμπειρίες! Είναι θα λέγαμε ελαφρώς πιο ροκ ψυχές.

Η αγαπημένη μας από τις Η.Π.Α
Όταν λέμε “μαμάδες influencers στις Η.Π.Α” μιλάμε για τη μεγαλύτερη influencer κοινότητα στον κόσμο! Μία βιομηχανία από μόνη της! Φοβερά επιδραστικές, επαγγελματίες και άψογες. Αγαπούν τη μόδα, το fitness, το design και τη ζωή στη Μεγάλη Πόλη με το καρότσι. Οι περισσότερες διατηρούν λογαρισμούς που μοιάζουν σαν εικόνες από επεισόδια του Sex and the City.

Η αγαπημένη μας από την Ιταλία
Μama mia! Μεσογειακό ταμπεραμέντο, post σε παραλίες και -συχνά- σχολιασμός της επικαιρότητας μαζί με αγανάκτηση. Αρκετές πόζες με τον καλό τους και δόσεις συναισθηματισμού. ‘Εχουν -όπως στην Ελλάδα- συχνές χορηγούμενες αναρτήσεις. Επιπλέον παίζει πολύ χιούμορ, good life, Ιταλική κουζίνα να γλύφεις τα δάχτυλά σου και πόζες και με τη δική τους μαμά γιατί μάνα είναι μόνο μία κτλ κτλ. Μας μοιάζουν.

Scroll to Top