παιδικό δωμάτιο

Παιδικό δωμάτιο ιδανικό για το Instagram!

‘Eνα παιδικό δωμάτιο με στιλ είναι μία εξαιρετική ιδέα για posting στο προφίλ σου.

Πιστεύεις ότι έχες σχεδιάσει το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σου; Ετοιμάζεις ένα παιδικό δωμάτιο όπως το είχες πάντα στο μυαλό σου; ‘Ομορφη στιγμή και ξεχωριστή για μία μητέρα. Συχνά, οι επιλογές που κάνουμε για τη διακόμηση του παιδικού δωματίου, στην πραγματικότητα αντικατοπρίζουν το δικό μας κόσμο και -φυσικά- το δικό μας γούστο.

Σου έχουμε μερικές instagrammable ιδέες και παραδείγματα από mom influencers που επιλέγουν για το περιεχόμενό τους γωνίες και λεπτομέρειες από το παιδικό δωμάτιο.

Eco πινελιές
Εάν είστε μία μαμά που τα οικολογικά υλικά είναι η αδυναμία σας, τότε η αισθητική αυτή θα περάσει και στο παιδικό δωμάτιο. Ζήτω το μπαμπού, το χαρτί και το ξύλο που δίνουν μια νότα φύσης και μποέμ διάθεσης.

Via rookiehumans

Pop διάθεση
Το χρώμα δε λείπει ποτέ από τη ζωή σας, κι έτσι δε θέλετε να λείπει και από τον κόσμο του παιδιού σας. Τότε σίγουρα θα φτάξετε παιδικό δωμάτιο χαρά οφθαλμών για τους followers σας.

Retro style
To παρελθόν εμπνέει τη διακόμηση του σπιτιού σας αλλά και το παιδικό δωμάτιο. Τόσο το καλύτερο, αφού η αναδρομή σε παλιές εποχές είναι μία δοκιμάσμένη συνταγή για τον πλανήτη Ιnstagram.

via bohomotherhood

Minimal παντού
Κρατάτε την καθημερινότητά σας σε μίνιμαλ ρυθμούς και αυτό θέλετε να ζει και το παιδί σας. Οι λιτές γραμμές και τα απαλά χρώματα είναι η αδυναμία σας, αλλά και μία ευκαιρία για posting, αφού το μίνιμαλ στιλ ή και το Σκανδιναβικό στιλ στο παιδικό δωμάτιο είναι trend στο Instagram.

Τips για τη φωτογράφιση παιδικού δωματίου στο Instagram:

🔶 Επιλέξτε για το κάδρο σας, όχι ολόκληρο το χώρο, αλλά απλά μία γωνία που είναι ιδιαίτερη ή έχετε κάνει μία πινελιά προσωπικού styling.

🔶 Σκεφτείτε γιατί θέλετε να τη μοιραστείτε με τις followers ή γιατί είναι χαρακτηριστική.

🔶 Προετοιμάστε το caption της εικόνας στο μυαλό σας.

🔶 Φροντίστε να είναι σε πρωινό φως και να υπάρχει καλός φωτισμός.

🔶 Διαλέξτε ένα φίλτρο που της ταιριάζει καλύτερα π.χ εάν είναι σε ρετρό στιλ, ένα ρετρό φίλτρο είναι πιο κατάλληλο.

Don ts!

Αποφύγετε το ασπρόμαυρο γιατί δεν θα αναδείξει την ατμόσφαιρα.

Το δωμάτιο πρέπει να είναι τέλεια τακτοποιημένο.

Μην βάλετε άλλα άτομα στο κάδρο, μόνο το παιδί σας να π.χ να παίζει χαρούμενα στο χώρο.

Καλό posting!

Scroll to Top